Samen zingen met Patricia Van Cutsem

zangworkshop

Samen zingen brengt vreugde, geeft ons energie en verbindt zelfs de meest diverse groep mensen op een heel spontane, ongedwongen manier. 

Tijdens deze zangworkshop deelt Patricia Van Cutsem haar jarenlange ervaring, kennis en aanstekelijk enthousiasme met iedereen die goesting heeft om zich helemaal vrij en in volle vertrouwen in groep met haar/zijn stem te verbinden. 

Met aandacht voor ademhaling en lichaamshouding, brengt Patricia jou dichterbij jouw natuurlijke stem, de stem waarmee je als vanzelf en moeiteloos zingt, zoals mensen dat al eeuwenlang doen, tijdens feesten, werk, voor genezing, gewoon als deel van het leven. 

In het a cappella zingen van eenvoudige liederen passen we deze natuurlijke manier van zingen toe. We gebruiken de intentie en beleving van elk lied om de stemmen van alle zangers nog meer te laten blenden en volop te genieten van een heerlijk zangmoment samen.

Zangervaring is niet nodig, goesting om te zingen wel!

Patricia Van Cutsem is zangeres, componist, natuurstem zangcoach en klankheler. Klank en natuurstem zijn haar grote passie en de rode draad door al haar werk. Patricia doet het solo met eigen werk, in duo met Cannaerts & Van Cutsem en maakte meer dan 10 jaar deel uit van de vocale vrouwengroep Keruna. In het najaar van 2024 brengt zij een solo album uit. Regelmatig werkt zij samen met choreografen, yogi en sinds 2 jaar toert zij met het theatergezelschap Compagnie Gorilla waarvoor zij de live muziek verzorgt in de kindertheatervoorstelling 'Ik & Ik'.

In de ticketprijs zit een drankje inbegrepen.

Prijzen

basisprijs:
€ 20
Workshops en lezingen / seizoen 24|25

Locatie

Café De Steiger
H. Spillemaeckersstraat 5
2850 Boom