Sorry we missed you

Ken Loach

'Sorry we missed you' is de nieuwste film van tweevoudig Gouden Palm winnaar Ken Loach. De film vertelt een eerlijk en ontroerend verhaal, over een gezin dat zich staande probeert te houden in het hedendaagse Engeland.

Ricky en Abby wonen met hun kinderen, hun 15-jarige zoon Seb en 11-jarige dochter Liza Jane, in Newcastle. Sinds de economische crisis worstelt het gezin om rond te komen. Abby werkt lange dagen in de thuiszorg, Ricky heeft zijn baan in de bouw verloren en verdient bij met verschillende klussen. In een poging hun financiële situatie te verbeteren en weer stabiliteit terug te krijgen in het gezin, besluit Ricky een franchisedeal te sluiten met een groot postorderbedrijf. Als eigen baas gaat hij aan de slag als pakketbezorger. Maar al snel is de werkdruk torenhoog en raakt hij verstrikt in regels en protocollen. Wat een kans op een betere toekomst had moeten zijn, hangt als een molensteen om de nek van het gezin.

De Britse regisseur Ken Loach won in zijn carrière twee keer de prestigieuze Gouden Palm op het Filmfestival van Cannes: in 2006 voor het oorlogsdrama 'The wind that shakes the Barley' en in 2016 voor het door publiek omarmde 'I, Daniel Blake'. 'Sorry we missed you' werd eveneens geselecteerd voor de hoofdcompetitie van het Filmfestival van Cannes.

Regie: Ken Loach
Engeland, België, Frankrijk | 2019
Met: o.a. Kris Hitchen, Debbie Honeywood & Rhys Stone
Nederlands ondertiteld
Duur: 100'

We organiseren deze filmvertoning in samenwerking met Beweging.net.

Prijzen

basisprijs:
€ 4
60+:
€ 3
-18:
€ 3