CORONA UPDATE > COVID SAFE TICKET

We willen iedereen, zowel publiek, medewerkers als artiesten, met een gerust hart en een veilig gevoel verwelkomen op onze activiteiten. Daarom zullen wij vanaf 1 november 2021 werken met het Covid Safe Ticket voor alle activiteiten in de schouwburg.

Alle tickethouders voor onze activiteiten in november en december worden hiervan op de hoogte gebracht via een e-mail.

Wat is een Covid Safe Ticket?

Iedereen vanaf 13 jaar dient in het bezit te zijn van een geldig Covid Safe Ticket voor het betreden van onze schouwburg wanneer deze open is voor het publiek. Je krijgt een geldig Covid Safe Ticket in één van de volgende situaties:

  • je bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat: je bent meer dan 2 weken volledig ingeënt
  • je hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden
  • je hebt een PCR-test laten afnemen, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van de test plus 2 dagen
  • je hebt een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van test plus 1 dag

Meer info over het Covid Safe Ticket vind je op de site van de Vlaamse overheidHier worden veelgestelde vragen over het Covid Safe Ticket beantwoord.

Hoe werkt het nu juist?

Onze vrijwilligers scannen je Covid Safe Ticket aan de ingang van de schouwburg. We vragen je om in de wachtrij voor controle van het Covid Safe Ticket, je mondmasker aan te houden. Kom op tijd en zorg ervoor dat je de nodige documenten (op je smartphone of op papier) meteen kan tonen.

Krijgen wij een negatieve melding op het scherm, of kan je de juiste documenten niet voorleggen waardoor wij het Covid Safe Ticket niet kunnen scannen, dan kunnen we je helaas geen toegang geven tot de theaterzaal. We vragen je begrip hiervoor.

Eenmaal door de controle, mag je je mondmasker afzetten.

Je hebt een ticket, maar hebt geen CST?

Kocht je je ticket voor 1 november 2021? We betalen je tickets terug. Neem hiervoor contact op met ons via ccdesteiger@boom.be of 03 880 18 00.

Kocht je je ticket op of na 1 november 2021? Dan gaan wij ervan uit dat je onze communicatie hebt gelezen en alsnog een test laat doen om een CST te bekomen. Indien niet, kunnen wij niet overgaan tot terugbetaling van de tickets.