goed om weten

Avondkassa

Bij elke activiteit gaat de kassa 30 minuten voor aanvang van de voorstelling open.

 

Uitverkochte voorstellingen

Bij uitverkochte voorstellingen kan je je gegevens achterlaten op de wachtlijst (zowel aan de balie als via de webshop). Indien er reservaties geannuleerd worden, bellen we je op.

 

Terugbetaling

Tickets worden niet terugbetaald, tenzij een activiteit wordt geannuleerd. In geval van overmacht bij de organisator of artiest zal in de eerste plaats gezocht worden naar een nieuwe datum. Kan er geen nieuwe datum gevonden worden, dan zullen de tickets omgezet worden naar een cadeaubon.

 

Te laat

Laatkomers worden niet meer toegelaten in de zaal, tenzij met uitdrukkelijke toestemming van het gezelschap. Tickets worden in dit geval niet terugbetaald of omgeruild.

 

Familievoorstellingen

Bij familievoorstellingen vragen wij met aandrang om de vermelde leeftijd te respecteren. Zo beleeft iedereen zoveel mogelijk kijk- en spelplezier.

 

GSM 

Schakel je gsm uit voor elke voorstelling.

 

Opnames

Het is verboden foto’s, film- of geluidsopnames te maken tijdens de voorstelling.  

 

Eten en drinken

Het is verboden om te eten en/of te drinken in de schouwburg.

 

Vestiaire

In de schouwburg kan je gebruik maken van een gratis vestiaire. De vestiaire sluit 30 min. na het einde van de voorstelling.

 

Personen met een beperking

Personen met een beperking kunnen aan een kortingstarief van € 10 naar onze voorstellingen komen kijken, op vertoon van hun European Disability Card. Opgelet, er zijn uitzonderingen op deze regel.

 

Materiaaluitlening

Tegen een kleine vergoeding kunnen particulieren en verenigingen ook podiumelementen, tafels, stoelen, enz. ontlenen. Neem contact op met de dienst Feestelijkheden of bel 03/880 19 13.

 

Kom gratis naar een voorstelling op je verjaardag!

Valt je verjaardag op een dag waarop er een podiumvoorstelling plaatsvindt? Kom dan bij ons je verjaardag vieren! Reserveer op voorhand. Op vertoon van je identiteitskaart, ontvang je 1 gratis ticket.